File download
Send files
Remove all

Laborantti / Laboratorioanalyytikko

15 March 2019

Etsimme Oulun toimipisteeseemme työntekijää jolla on monipuolista kokemusta laboratoriotöistä ja biologisten näytteiden käsittelystä.

Toimenkuvaan kuuluvat lääkeaine-tutkimuksiin liittyvien töiden suorittaminen erilaisilla kudosvalmisteilla ja solumalleilla, näytteenvalmistus LC/MS-analytiikkaan biologisista matriiseista (esim. veriplasma), sekä erilaisten fysikokemiallisten määritysten suorittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu yleisiä laboratorion ylläpitotehtäviä yhdessä muun tiimin kanssa, sekä mahdollisuus osallistua jyrsijöillä tehtäviin farmakokinetiikkatutkimuksiin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä, ja vastuuntuntoa tutkimuksen laadusta. Soluviljelykokemus, eläinkoekokemus (hiiri, rotta), sekä qPCR-tekniikan hallinta ovat eduksesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Kyselyt, hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen alla mainittuun osoitteeseen 24.3.2019 mennessä.

Henkilöstöpäällikkö Jaana Väänänen
E-mail: jaana.vaananen@admescope.com
Puh: 050 480 2538

Admescope Oy (www.admescope.com) tarjoaa ADME-Tox tutkimuspalveluita lääkekehitysyrityksille. Voimakkaassa kasvussa olevan yrityksen erityisosaamista ovat lääkeainemetaboliaan, lääke-lääkevuorovaikutuksiin ja kvantitatiiviseen bioanalytiikkaan ja farmakokinetiikkaan liittyvät tutkimukset. Yritys tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät kansainvälisten pharma- ja biotech-yritysten yhteistyökumppanina, tällä hetkellä asiakkuuksia on 25 maassa Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueella.

  • Application ends: 24.03.2019